dimecres, 19 de març del 2008

AQUESTA SETMANA... DESCANS.

Aquesta setmana no hi ha lliga. La festivitat de setmana santa ha fet que s´aturi el futbol territorial d´aquest cap de setmana. Ens servira per relaxar-nos, carregar piles a nivell mental, i concentra-nos i pensar en el trascendental partit de la setmana vinent a Seva. Nosaltres pero, no pararem, i ahir ja varem entrenar i ho farem tambe dema dijous, si ens hem de refiar per la cara i els ulls dels jugadors, us puc assegurar que hem d´estar tranquils, ja que tots tenen ganes de ser el dia 30 a les 5 de la tarde, al municipal de l´Alsina de Seva per començar el partit. Estem plenament concienciats de l´importancia del partit, i si be es cert que no sabem com anira, si us asseguro que les ganes de fer-ho be hi son a 10 dies vista.
Com els antics guerrers abans d´entrar en batalla feien, descanseu, entreneu, i penseu en el partit, l´hora de la veritat... s´acosta!!
Tot i no haver-hi futbol, si que hi ha frase de la setmana, aqui us la deixo:" EL VALOR FA GUANYADORS; LA CONCORDIA FA PERSONES INVENCIBLES" (Charles Delavigne)