dissabte, 1 de març del 2008

VOLTREGA 2 - Cantonigros 0

Diu el refranyer popular, que qui dia pasa any empeny, i aixo es el que hem pensat tots un cop acabat el prtit d´aquesta tarde al parroquial de St. Hipolit, una jornada menys, i tot igual... collonut!!
Comparat amb el partit de dissabte pasat contra el Montesquiu, hem començat mes fora de lloc que l´altre dia, tambe la motivacio del jugador es diferent quan es juga amb un rival de la zona alta, que quan ho fem amb un equip que aquest anys es mou per la zona intermitja de la taula, no hauria de ser aixi pero costa mes de motivar, aixo tots ho sabem. Primera part no gaire lluida, tot i tenir clares oportunitats per marcar, un cop mes i com ve siguent habitual aquesta segona volta, n´hem fallat cada una que... (Xarli et matare!!!)i hem arrivat al descans amb un 0 a 0, que si be no reflexava la diferencia de qualitat entre els dos equips, si que reflexava el que deiem que potser ens havia faltat aquell grau de motivacio, i gana extra que varem tenir el dia del Montesquiu.
A la mitja part ho hem parlat i sembla que tots ens n´hem concienciat, hens n´hem adonat i hem sortit amb la gana que reclamavem. Resultat, uns 25 minuts de la segona esplendits, que ens han servit per posar-nos 2 a 0 i deixar el partit practicament sentenciat. Els seguents 20 minuts mes l´afejito, han estat per malmetre alguna altre ocasio que hem tingut, i per tocar i fer el futbol que ens agrada, tocar, obrir a bandes, pasar en profunditat i disfrutar jugant a futbol.
Aquesta setmana parlant amb l´entrenador del cadet, l´amic Jaume Codina, em feia referencia a la frase de la setmana pasada de´n Matt Busby, que va dir que les davanteres guanyen partits, pero qui guanya titols son les defenses, ell em va fer un molt ben encertat matis, "si tens un bon mitj del camp, tindras defensa i tambe tindras davantera" i l´hi he de donar la rao, en la primera part el mitj del camp nostre no ha existit, no teniem la pilota en cap moment i les veiem pasar per dalt i prou, a la segona part, hem baixat la pilota al terra, hem tocat i hem tingut presencia al mitj del camp, resultat una bona segona part. Permeteu-me que torni a fer esment avui del bon partit de l´Albert Valldaura, esta en un gran moment de forma i d´aixo se´n beneficia tot l´equip, esperem que continui en aquest estat almenys 9 setmanes mes, despres si vol... que agafi vacances que se les haura ben guanyat. Tambe bona segona part de´n German, de l´Albert Guix, de l´Espelt, de´n Victor (una maquina, que el dia que faci un gol sera espectacular, ja ho veureu),de´n Xarli, en fi de tots els 15 homes que han intervingut en el dia d´avui, a continuar aixi, que ja nomes ens en queden 9!!!