diumenge, 30 de març del 2008

Seva 2 - VOLTREGA 3

Tot equip que vulgui quedar campio, ha de tenir 3 coses segons el meu punt de vista, la primera i la mes important:qualitat, si no hi ha qualitat ja pots anar fent que no aniras enlloc. La segona: capacitat de sofriment, la lliga es molt llarga, i de ben segur hi hauran partits complicats i dificils, i nomes amb una bona dosi de sacrifici es tiraran endavant. I la tercera: sort, la famosa sort dels campions. Quan s´uneixen aquestes tres coses, el resultat es un equip amb posibilitats reals de ser campio.
Perque us dic aixo? La nombrosa gent que ha vingut avui a veure´ns ja ho sap. Partidas amb majuscules. Hem hagut de patir, s´ha jugat be, i tambe perque no dir-ho, i les coses s´han de dir sense que ens caiguin els anells, hem tingut una mica de sorts en moments puntuals del partit.
Hens hem posat 0 - 3, hem tinguts la pajara setmanal de 5 minuts en que el Seva s´ha posat 2 - 3, i hem patit amb els 10 minuts!!!!! que ha allargat el partit l´arbitre, desde el meu punt de vista totalment injustificables.
Ara la lliga se´ns posa de cara, tenim 5 punts d´avantatge amb el Riudeperes i 9 amb el Seva, a falta de 6 partits per acabar la lliga, s´ha d´anar pas a pas i amb prudencia, pero ho tenim en les nostres mans i seria una llastima desaprofitar-ho.
Destacar del partit, el gran partit de´n Dani Marcos, en Sergi Vigue i en general de tots altre cop, seria injust destacar algu per sobre dels altres, pero dic aquests dos noms, perque en Sergi portava una sequera i ha aparegut avui amb dos gols, que deixen clar que qui te olfacte de gol, el te sempre, nomes falta paciencia i treball i els gols arriven, i de´n Dani el sacrifici i l´ordre que ha posat a l´equip complementant-se perfectament amb en Pana, ha sigut per mi, una de les claus de la nostre victoria, collonut tambe la tasca de l´Angel, en Viza, en German... i en general, repeteixo, tots us mereixeu un 10...be, tots no, l´aficio es mereix un 12!!!!!!
Nomes dir, el de cada setmana, s´ha de continuar treballant pero... JA NOMES EN QUEDEN 6!!!!!