divendres, 30 de maig del 2008

ACTES INSTITUCIONALS

El pasat dijous varem anar a l´ajuntament, a oferir el titol de lliga al poble de Sant Hipolit. Juntament amb l´equip femeni del C.P.Voltrega (campio d´Europa i de lliga), varem ser rebuts pel batlle de Sant Hipolit, varem sortir al balco, on, en Viza (el capi es el capi) ens va deleitar amb un parlament exquisit. Varem dedicar al public assistent a baix a la plaça, el famos himne, cantat per la nostre aficio de "tornaran a volar les banderes...", que fou corejat pels assistents amb entusiasme i emocio.
Un cop acabats els parlaments, tant nostres com els de les femines del C.P.Voltrega, varem ser obsequiats amb un petit refrigeri, i unes copes de cava, abans de que la premsa present en l´acte, inmortalitzes la trobada amb un regitzell de fotografies, que esperem veure algun dia en algun lloc publicades.
Fou un acte molt maco, culminat, fora de programa amb una passejada en camio pels carrers del poble, on es va poder veure un Marcos Laarbys, i un Albert Espelt desbocats en la cel.lebracio d´un titol, que ens ha omplert a tots de joia i al.legria.
Com varem dir en el discurs d´ahir, no se si podrem tornar l´any vinent a aquest balco, pero si que ens veurem al camp de futbol cada setmana, per intentar oferir a l´aficio moments de futbol, tant macos, emocionants i divertits com els que us hem ofert aquest any.
La setmana vinent hi ha la festa de l´esport, us informare dels actes previstos per aquell dia , en el decurs d´aquest setmana, mentrestant continuarem treballant per fer un C.F Voltrega competitiu de cara l´any vinent.