dissabte, 10 de maig del 2008

GRACIES!!!!!

En nom meu, de´n Jaume, i en nom de tots els jugadors i cos tecnic, donar les gracies a tots el que han fet posible que haguem quedat campions.
Primer de tot felicitar a l´aficio per estar sempre al nostre costat, la resposta i el recolzament que aquest any hem tingut per part seva, nomes te un qualificatiu... IMPRESIONANT!!!, en segon lloc a la directiva per haber confiat en nosaltres, i haber lluitat per treure diners de sota les pedres perque no ens faltes mai, una botifarrada, una samarreta d´entreno, una suadera o una pilota.
Gracies tambe a les autoritats del nostre poble pel recolsament, que dins els seus posibles ens han donat.
I sobretot en nom meu personal, donar gracies als jugadors que a principi de temporada varen creure en el nostre projecte i que, varen rebutjar alguns d´ells ofertes economiques i d´equips superior categoria, per estar aquest any (i espero que molts mes) amb nosaltres, gracies per la disciplina que heu tingut, i per creure en nosaltres cada setmana, gracies per la pinya que hem format, i gracies pel que ens heu fet sentir i disfrutar aquest any.
Per ultim donar tambe les gracies als nostres rivals, amb alguns hem tingut els nostres "piques", pèro sempre hem cregut que el futbol es un esport per unir persones, mai per dividir-les, i per la nostra part els "petits problemes", s´han quedat dins el camp i han conclos un com acabat el partit, gracies a tots.
Per acabar desitjar al Riudeperes, molta sort en la promocio, tindran en mi un aficionat mes, i espero que l´any vinent ens pogem retrobat en unaltre partit a la segona territorial, la categoria on ens mereixem estar, pel que s´ha vist aquest any, els dos equips, (juntament amb el Seva penso jo).
Gracies i ja sabeu on teniu un club amic, el VOLTREGA!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Moltes felicitats per aconseguir el títol de lliga i l'ascens a la segona regional.

CF La Gleva