diumenge, 11 de maig del 2008

IMATGES D´UNA CEL.LEBRACIO (fotos i video cedits amablement pel Sr. Funes)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

qalgu em pot explicar el perque el monasterio no es va presentar.?
com aficionat al futbol net espero que no sigui per les primes aquestes que al final de temporada volen de poble a poble!
doneu les gracies a molta gent ,però tambe li haurieu dedonar al monasterio,no?
felicitats per l'ascens de cartegoria ,espero que us hi quedeu molt de temps!!

Anònim ha dit...

Si tu em pots explicar perque el Monasterio no es va presentar, jo tambe t´ho agraire.
Sobre les primes, et dire que si vols veure els numeros del Voltrega estan a la teva disposicio, i que si hem de pagar alguna cosa a algu preferim de sempre, fer-ho als nostres jugadors que no a altres d´altres equips, nosaltres depenem de nosaltres mateixos, i amb tots els respectes del mon et direm que no teniem cap por del Monestir, respecte, TOT, pero por CAP.
Nomes et faig una pregunta: quan el monasterio va anar ajugar al cap del Riudeperes amb 9 jugadors i ala mitja part" misteriosament" se´n varen lesionar 3 i varen plegar, tambe vares pensar que era alguna prima del Riudeperes?? Gracies per la resposta que em donaras en breu...(espero)

Anònim ha dit...

lo estrany de la situació que jo em pregunto es que a riudeperes es van presentar 9,perque els altres estaven sancionats pero aquesta setmana recuperaven tots els sancionats menys un,com tu expliques,no?
es una simple pregunta,com aficonat ,penso que es estrany que un equip no es presenti a jugar un partit tinguen tots els jugadors disponibles.
espero que si no han tingut "prima" tinguin una forta sanciò economica.
dons encara que no ti juguis res com a orgull propi s'han de jugar tots els partits,sigui al camp que sigui.

Anònim ha dit...

la veritat es que em molesta i molt que dubtis sobre el tema "prima". Et juro pel meu fill, que es el que mes estimo al mon que per part nostra no hi ha cap mena de prima, ni osties per l´estil, els primers sorpresos de que no es presentin som nosaltres, tu ets un anonim, jo donc la cara, tu creus que et diria aixo, amb aquesta seguretat, si no estes segur del que et dic??
Et dire mes, si es va presentar un jugador del Monasterio, sorpres tambe com nosaltres de que no baixesin, i fins i tot varem trucar al seu president, que ens va dir que: "ara baixen, van tard perque ja se sap, ahir era festa major a Ripoll i varen sortir, pero tranquils ara baixen, jo soc a Tarragona pero ve em varen dir que si que baixarien, 7 o 8, pero baixaran". Et repeteixo que si no varen baixar i en saps el motiu t´agrairia que ho diguesis, i si no deixa de dubtar d´una cosa que nosaltres no en tenim cap responsabilitat. Jo tambe estic amb tu que s´han de posar sancions, pero no de 100 € com les que es posen fins ara, repeteixo que jo els motius no els se, i em molesta bastant que es vulgui sembrar una sombra de dubte en un tema que nosaltres som els primers perjudicats, perque el nostre desitj t´aseguro era guanyar el partit sobre el terreny de joc i a fe de Deu que ho haguesim aconseguit.

Anònim ha dit...

crec amb la teva paraula i amb la dels teus companysdel cos tecnic,
respecto la vostra poscicio a la taula classificatoria,us felicito per l'ascens de categoria,sou els que per punts us mereixeu pujar de categoria.
espero que us vagi be`a la segona i que per el bè de la vostra imatge i pel bè del futbol ,que aquell grup de impresentables que vosaltres li dieu aficio no uus segueixin pels camps de la comarca,dons pel bè del futbol crec que us fa mes mal que bè,i embruta el bon nom del club futbol voltrega.

Xavier Pobledolent ha dit...

Aprofito per felicitar al Voltregà i al seu entrenador.
Us asseguro també, que en això de les primes, jo tampoc hi tinc res a veure. No hi ha diners per aquestes coses. El cert és que no entenc la polèmica. Acàs algú creu que el Monasterio hagués donat la sorpresa?

I cuidado, senyor anònim, no es posi vostè amb l'afició. Ja voldrien TOTS tenir-ne una d'igual. Són gent passional, fidel i bons votants. Alguna vegada se'ls hi escapa una mica la mà, però són bona gent.

Anònim ha dit...

hola,
no men he pogut estar d'escriure unes paraules despres de llegir tals parrafades i burrades en pàgines webs de clubs i a la web de mès osona.
dirè el meu nom,ja que tothom tè tant interes en en sapiguer el nom de les persones que escriuen,jo crec que es mes important en contingut que el nom propi.
josep martinez,i es podria dir que soc aficionat del riudeperes,pel sol fet que aquest any juguen davant de casa i prefereixo passar el carrer i mirar futbol que quedarme a casa a fer la migdiada.
voldria dir unes paraules amb el señor enric,espero m escolti i em dongui resposta.
primer com marca la tradiciò felicitar al campiò,passades trenta i pico jornades el que esta a dalt es per algun motiu cres jo.
segon dir que cada quinze dies juguen a casa,i en cap cas ningu del riudeperes a escrit cap d'aquestes burrades i calumnies que he llegit.(sempre al meu parè).
tercer he vist casi la majoria d'equips de la categoria i a vosaltres en set o vuit ocasions(donada la vostra posiciò)i crec que heu sigut superiors.
per altre banda parlar del monasterio,llastimosos els comentaris que he llegit de que el señor murera o similar els va arbritar i despres d'uns incidents els hi va expulsar 7 jugadors.els arbits sòn dolents com molts jugadors en aquesta categoria,però no crec que expulses 7 jugadors per què si.espero pel bè del futbol que la fcf fiqui mà en aquest assumte.(donat que ja n'han fet d'altres).amb aquest comportament estaras dacord que el que mes a perdut a sigut el riudeperes,oi?sempre hi havia la possibilitat que us guanyessin,si?
dons no,aqui a perdut el futbol,com esport.hi estas dacord?
no es pot tornar a repetir això.
per ultim,dius que tens un fill,jures per ell i que tel estimes mes que res,si?jo en tinc tres,i penso exactement que tu.
pregunta per l'enric:el portes al futbol?espero que no,jo he desistit.
m'encanta el futbol,he jugat he sigut entrenador de 1 regional i com tu he pujat un equip de categoria,i per passar temps amb la canalla m'ho vaig deixar.
i ara la millor escusa per veure futbol i estar amb els nens es anar al camp a veure futbol.(estic fart dels culumpius)
ara ja no els hi porto,jo intento educar els nens com tu i tots els pares,però en un camp de tercera no hi ha educaciò,i sentinto molt on pitjor m'he sentit i que mai mes tornare amb canalla es a sant hipolit.teniu la millor aficiò,si,molts partits ells han guanyat el partit,però son molt maleducats,(no sels en va la mà una miqueta no ,molt),l'arbit cobra(102euros),no és escusa.els jugadors contraris sels umilla i amb la poca aficiò contraria tambè.jo ho he patit en propia carn.estic dacord passa atots els camps si,i això no es escusa.
crec que el futbol no son 90 minuts com tothom pensa,el futbol es dilluns entreno ,dimecres i divendres,partit ,desplacaments,i casetes i la pinya tota unida.
els que poden perdre els nervis en algun moment sòn els jugadors en cap cas el públic.crec que podeu precindir de tots aquells que no es saben comportar com cal,que no dic que siguin tots.
jo no puc fer.hi res ,tu enric deus de ser un home respectat a sant hipolit,espero que tu i tots aquells lectors pensin una mica,el futbol si hauria de poguer anar amb els nens sense cap por que veguin un espectacle d'hosties o arribin a casa repetint PUT...FILL DE PUT...
tots podem camviar això.
gracies pel futbol que heu fet continueu així,i per escoltar-me.

josep martinez

Anònim ha dit...

Sr. Josep Martinez gracies per escriure´m. Intentare contestar-li al que em demana, i si vol hi ha una adreça de mail perque m´escrigui i no hagui de fer-ho mitjançan el blog, gustosament el respondre.
Estic d´acord amb voste que se´n diuen moltes de burrardes a la web d´osonaesports.cat, es per aixo que procuro no esccriure-hi i sempre que ho faig fer-ho amb el meu nom per evitar malentesos.
Em felicita pel campionat, gracies, jo tambe penso que despres de 34 jornades el millor sol ser el primer, generalment el futbol en les lliges, fa justicia.
Em diu que cap jugador del Riudeperes ha escrit les citades burrades, jo no li dic pas que ho haguin fet, de fet m´importa ben poc qui hagui estat, coincidira amb mi que l´important no es qui ho diu, sino el que es diu, i amparant-se en l´anonimat, generalmant les burrades solen ser mes grans. Gracies per considerar que hem estat superiors, el mentiria si li diges que jo no ho penso, jo tambe ho crec, crec que tant Voltrega com Riudeperes ens mereixeriem estar l´any vinent en una categoria superior, i desitjo que tinguin molta sort en la promocio, com ja vaig dir jo hi sere per animar-los, i si voste tambe hi es i em vol venir a saludar estare encantat de coneixer-lo.
Sobre el tema Monasterio, penso que ja sap quina es la meva posicio, jo tambe el sancionaria de manera exemplarperque aixo no torni apasar, pero sancionar-lo amb la perdua de 3 punts, del partit per 3 a 0, i una sancio economica entre 50 i 200 €, (aixo es el que diu el reglament de la RFCF), crec que es no anar enlloc. Jo crec que aquesta setmana hem estat nosaltres els beneficiats com fa 15 dies va ser-ho el Riudeperes, (es varen presentar 9 jugadors i a la mitja part 3 varen simular una lesio i varen plegar)de tota manera totalment d´acord que qui relment hi perd es la credibilitat d´aquesta categoria i l´esport en general.
Sobre el tema aficio, crec que es un tema molt llarg de debatre i molt complicat de sol.lucionar.
Miri, nosaltres arribem al Voltrega ara fe 3 anys, i ens trobem un equip, desfet, amb follons diaris, jugadors que nomes buscaven follons i un public escas i jove unicamet anava al camp per veure osties. Ens replantejem la situacio, expulsem de l´equip als elements conflictius, i portem nanos joves procedents la gran majoria del juvenil de La Gleva, com es diu vulgarment es fa foc nou i neteja. L´aficio de mica en mica va canviant, comença a venir el tipc avi, o senyor de 70 anys que li agradael futbol i que havia deixat de venir per no veure aquests espectacles (dins del camp) tant desagradables. Al 2on. any nosaltres consolidem el projecte, portem un bon jugador com en Sergi Vigue, que ens ajuda a fer un pas de qualitat, quedem a mitja taula pero jugem molt millor futbol, i la gent va tornant al camp perque li comença agradar com juga l´equip, i en aquest 3er. any es on fem el salt de qualitat, amb l´e`quip consolidat anem abuscar gent que jugava fora del poble i els demanem que s´involucrin en el nostre projecte, tornen, l´Albert Valldaura, en Marc Larbys, l´Ivan Panadero, l´Albert Guix i portem del 3a de La Gleva, en Victor i l´Eloi. Es comença a jugar be, es comença a funcionar i la gent desencantada pel Hockei, fins i tot be al camp. Es aqui on nosaltres ens veiem com pot compendre incapaços de controlar la masa de gent que ens segueix (i amb molt de gust) nosaltres netejem el que pasa al camp, no hi han osties dins del camp i tenim un comportament que nosaltres qualifiquem com a bo (sempre es pot millorar esclar), ara be no ens pot demanar que controlem el que pasa a la graderia, tot i no estar-hi d´acord en moltes ocasions.
Em diu que ha jugat a 1a. regional i hi ha entrenat. Jo tambe he jjugat a1a. amb el Pradenc, i li aseguro que anar a jugar al camp de Los Merenges, Cerdanyola de Mataro, LLefia, o Artigense, es una experiencia que canvio per jugar 10 partits al camp del Voltrega. Ami al camp del Riudeperes dues senyores que tenia darrea durant el partit em varen dir de tot, no justifico els insults l´ideal seria que no n´hi hagues enlloc pero penso que per desgracia es una cosa que ha anat sempre lligada al mon de l´esport en general i del futbol en particular.
Res mes perdoni per la parrafada, i espero saludar-lo personalment el dia de la promocio a Folgeroles, on tant de bo celebrem l´ascens del Riudeperes.