dimecres, 10 de setembre del 2008

DARRER TEST: OAR VIC - VOLTREGA

Dema a les 5 de la tarde al camp de l´Oar, disputem contra l´Oar de 3ª territorial, el nostre darrer test abans de començar dissabte el campionat. Tot i les nombroses baixes que tenim per dema, l´objectiu es que sigui un test serios de cara al partit de dissabte, davant un equip que li agrada tenir la pilota, i fer un bon futbol. Esperem que gaudim d´un bon encontre i que a l´acabar ens poguem sentir confiats i contents, de la feina feta durant aquest mes de pre-temporada. L´objectiu pero, i crec que aixo ho sabem tots es dissabte contra l´Olimpic, com aapertiu... dema l´OAR.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Petit "favor" cap un ekip benvingut...
Jugadors importants sobre Olimpic la garriga:

Centrals: Alts, forts, van bé de cap i amb bons desplaçaments.
Mig del camp: nº8. Mig defensiu, ocupa molt espai i tecnicament molt correcte
Nº10: jUANMI.Un crak, mitja punta molt tecnic, mou tot tot l'ekip, tot i que al vostre camp li serà dificil, és baixet i fluix fisicament.
En punta, un tal Alberto, golejador nat, ho enxufa tot, molt perillos.
Vinga molta sort!!

Anònim ha dit...

No se qui ets pero t´asseguro que en prenc nota. Gracies i intentarem fer-ho tant be com sapiguem. De ganes t´asseguro que no ens en falten.
Gracies.

anonim2 ha dit...

D'anonim a anomin repassant a La Garriga
1. Alberto golejador l'any passat amb La garriga ha fitxat per un altre equip, em semble Les Franqueses de 1ª Territorial.
2. Juanmi. No ha començat la temporada encara.
3. El Capita del equip es va lesionar l'ultim partit i en te per 1 mes.
4. De la gran plantilla dels 2 ultims anys hi ha hagut desvendada i continuen 4 o 5 que no jugaven assiduament.

Amb tot aixo s'ha d'aprofitar.

Anònim ha dit...

Sembla que ens dones una informacio molt actual cosa que tambe t´agraiexo. Tal i com vaig respondre a l´anomin 1, et dono les gracies per l´informacio i en prenc nota, t´asseguro que per ganes no quedara en el nostre intent de guanyar L´Olimpic, si be sabem que sera dificil, de tota mamera ho intentarem amb les nostres armes, que son, entrega, ganes, il.lusio, i bon joc si som capaços de conjuntar-ho tot, juntament amb el recolzament que no dubto tindrem de la nostra gent, estic segur que La Garriga, com a minim patira i haura de suar, i molt per guanyar-nos. Gracies i no dubteu que nosaltres no som dels que s´espanten, encara que el rival sigui potent i un molt bon equip, ja saps el que deia Lineker, "el futbol es molt facil, 11 contra 11 i al final guanya Alemania", tant de bo que dissabte el Voltrega es disfraci d´Alemania.
Gracies, companys.