dilluns, 8 de setembre del 2008

VOLTREGA 2 - Atl. Balenya 1

Victoria en el nostre darrer partit a casa abans de rebre a La Garriga. Bon partit en linies generals, tot hi haver-hi les llogiques errades de pre-temporada, pero que ens va servir per anar disposant tots de minuts, de cara al partit de dissabte vinent que ja significara la disputa dels 3 primers punts del campionat.
Varem fer dos equips, un per la primera part i unaltre per la segona, i es va veure que hi ha 22 jugadors motivats i preparats per quan faci falta. Actitut excelent de tots. els gols varen ser aconseguits per en German a la primera part, despres d´aprofitat una bona i intel.ligent assistencia de l´Albert Bernal, i per l´Eloi, aprofitant de cap, una tambe bonissima assistencia de´n Raul Carmona. A manca de 20 minuts i quan jugavem amb 10 homes per l´expulsio de´n Sergi Antolin, el Balenya ha escurçat diferencies, i ha establert el resultat definitiu de 2 a 1.
Bon equip tambe el Balenya, un equip molt fisic que ha demostrat, que sera un dels rivals a batre en la seva lliga de tercera territorial. Ara nomes ens queda el partit de dijous 11 de setembre al camp de l´Oar Vic a les 5 de la tarde, i ja podrem esperar, amb prudencia pero amb il.lusio, el nostre debut a la lliga el dissabte 13 a 2/4 de 5, davant l´Olimpic La Garriga.
L´Aficio com sempre inmillorable, tot i la pluja i el mal temps, ens varen demostrar que mai anirem sols pel cami de la lliga.