dissabte, 27 de setembre del 2008

VOLTREGA 3 - Llerona 0

Primera victoria en la nova categoria en un partit on hem causat una bona impresio, potser el joc no ha estat tant vistos i maco com la setmana pasada a Torello, pero el terreny de joc tambe hi influeix, alhora de realitzar un joc o unaltre, tot i aixo hem jugat un bon partit amb nombroses ocasions de gol, i on ens hem fet mereixedors d´un resultat molt mes ampli, si haguesim aprofitat totes les ocasions de gol que hem disposat els resultat hauria pogut ser escandalos. El Llerona ha estat un equip ben plantat al camp, lluitador, i amb molt ofici que avui s´ha vist superat en totes les facetes del joc pel Voltrega. Son els primers 3 punts i ens fa il.lusio, ja que es el primer pas cap a la meta desitjada dels 45 punts, que ens donin la salvacio. Gols de l´Antolin i el Sergi Vigue a la primera part i de´n Marc Laarbys a la segona, on fins i tot hem desaprofitat un penal, que hagues suposat el 3-0, a l´inici de la segona part. Enhorabona a tots els jugadors pel bon partit realitzat i en especial a en Xuqui que avui debutava a la porteria i ha demostrat que el Voltrega amb ell i l´Albert Guix te la porteria molt ben coberta. Com ja us vaig dir en els pasats dies, teniem l´esperança que amb el bon joc exibit els resultats arrivarien, avui ha arribat el primer, espero que sigui el primer de varis que ens esperen en aquesta, engrescadora i il.lusionant campanya. Enhorabona a tots!!