dilluns, 6 d’octubre del 2008

BEN TORNAT A CASA!!

A principi de temporada, hi va haver gent que va demanar que pasava amb en Valldaura, si era cert que marxava al Vic. Us vaig explicar, que marxava per fer la pre-temporada amb el primer equip, i un cop feta, entrenadors i el propi jugador decidirien que feien. En Valldaura, va començar la temporada jugant amb el Vic de segona regional esperant que els directius vigatans li diguesin si pasava al primer equip, o be es quedaria definitivament al segona. La setmana pasada li varen comunicar que definitivament aquest any el faria amb l´equip de segona regional.
Com no era aquesta la il.lusio de l´Albert, ja que ell si va marxar d´aqui era per jugar a preferent, ha decidit que per jugar a segona, enlloc estara millor que a casa, i despres de consultar-ho amb el coixi, i de rebutjar una cesio que li oferia el Vic a un primera regional, (sembla que al Ripoll), ha decidit tornar a casa i fer la temporada amb nosaltres, cosa que es per tots un motiu d´alegria, perque sens dubte reforça encara mes, si cap el nostre planter, en una posicio en la que l´any pasat va anar sobrat.
Aixi dons si tot va be, que no tinc cap dubte que hi anira, aquest dissabte podrem tornar a tenir l´Albert amb nosaltres per ajudar-nos i sumar esforços per fer el nostre periple per la segona regional el menys engonios posible. Estic MOLT CONTENT de la plantilla que tinc, penso que hi ha una qualitat espeterrant, i que si ajuntem a aquesta qualitat, humiltat, treball i ganes podem fer una temporada molt maca, i pasar-ho molt be jugant a futbol. Ara nomes ens queda, treballar 30 jornades que son les que falten fins al final de lliga, i si treballem i lluitem amb ganes els resultats segur que cauen del nostre costat. Som-hi dons!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que no haurieu de deixar que tornes,... despres de tot el que ha dit, un cop va marxar, crec que no el deixaria tornar, a mes crec que teniu bona plantilla. gracies.

Anònim ha dit...

io tamb krek k nu tindria k aver vingut....

Anònim ha dit...

Bona tarde a tots.
Respecto molt les vostres opinions, a l´igual que he respectat sempre els parers de tot-hom. Pero discrepo totalment de els vostres comentaris. Per mi, que l´Albert marxes a probar sort, al Vic, no ha de significar per ell un tancament de portes, tots els jugadors han de tenir i penso que tenen ambicions, i si aquestes s´acompleixen o es poden acomplir sempre es un motiu d´al.legria per part nostre. Em sembla que una proba de la seva implicacio amb l´equip, es que hagui refosat jugar amb un equip de superior categoria com l´hi oferien per jugar amb nosaltres, i hagui rebutjat, un Vic, "B" pero un Vic, per jugar acas seva. Jo estic content que hagui tornat i penso que els que no n´esteu contents, l´Albert us convencera de la millor manera que sap... jugant a futbol. La primera, aquest dissabte contra el Calldetenes. us hi espero.

Anònim ha dit...

valldaura..........................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vigata