diumenge, 26 d’octubre del 2008

VOLTREGA 3 - Riudeperes 1

Hi ha una frase de Paulo Cohelo, que diu que el futur pertany a aquells que creuen el la bellessa dels seus somnis. El nostre somni de fer una bona campanya de mica en mica va agafant cos, i no ho dic pel partit, ni pel resultat d´avui, ho dic per les ganes, conviccio en la victoria, i il.lusio que posem cada setmana en tots els partits que jugem. Despres les coses ens sortiran millor o pitjor, estarem mes o menys encertats, pero el que hem d´exigir-nos a nosaltres mateixos, es que ningu ens pugui retreure mai falta d´esforç, ambicio o ganes, ni tant sols quan les coses es torcen, hem d´abandonar aquest cami, hem d´estar segurs que aquest cami es el que ens portara a bon port.
El pàrtit d´avui ha començat amb un parell de contratemps que podien tocar-nos. En primer lloc lesio de l´Eloi en una trompada amb un defensa visitant, acte seguit, a en Xuqui se li escapa una pilota en l´unica errada que ha comes en tota la tarde, i el Riudeperes ens marca el primer gol. Gerro d´aigua freda per partida doble. L´equip pero te esperit, te ganes i sap a lo que juga, i ha començat a atacar, moure la pilota per terra i arrivar a l´area visitant, i hem fet el primer, el segon i a la segona part el tercer. El Riudeperes es limitava a intentar xutar a porteria a veure si en Xuqui els hi feia un altre regal, pero en Xuqui es un porter que falla un cop i prou, i els que pensaven que fallaria cada vegada que xutesin a porta estaven molt etivocats, senyors aqui hi ha un porter!!!
El regal en forma de somni ens ha arribat al final de partit amb les derrotes de l´Olimpic, i l´OAR, que ens permeten anar a dormir amb la segona posicio a la butxaca. Queda molta lliga ho sabem, pero la satisfaccio que ens donara el dilluns mirar el diari, i veure que estem en segon lloc, per un equip nou a la categoria es motiu d´orgull i alegria. Disfrutem del moment, mes endavant ja ens arribara l´hora de patir, ara es temps de somni, i si hi creiem, qui ens diu que el futur no pot ser nostre?
L´aficio una vegada mes... ESPECTACULAR!!! Gracies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

mister una cosa, tema usart al final com va acabar? se li a fet fitxa pk li kontin els partits o s'ha desestimat el fitxatge? ja que no es va dir res mes...enuu a seguir aixi tot i que no cal que repeteixis tant la fita dels 45 punts que s'aconseguirà de sobres ( i ho saps ) i cal mirar la realitat i veure que aquest equip te qualitat de sobres per pujar a la 1ra categoria regional ( que també ho saps ) jeje...enu mister a seguir així i a seguir fent del voltregà un equip del que parlar molt els dilluns al matí al bar miran el nou 9 jeje.

Anònim ha dit...

Hola Company. T´explio el tema Usart. Com sabras molt be ens varem trobar amb la desagradable sorpresa que en Xevi encara li restaven per complir 22 partits de la seva etapa a La Gleva, ja que se l´havia donat de baixa federativa i aixo va suposar que no se li contesin els partits de sancio. Nosaltres a en Xevi li varem proposar de fer-se la fitxa per tal que se li descomptessin els partits sancionats i pogues almenys jugar els darrers partits d´aquesta temporada, pero el cert es que ja tenia previst deixar el futbol,si tenia alguna sancio, i dedicar-se nomes als aficionats i va rebutjar l´oferiment. Per mi personalment es una llastima perque contibnuo pensant que en Xevi es dels millors centrals que hi ha a la comarca, i tenir-lo, hagues suposat reforçar encara mes si cal, el nostre planter, pero s´han de respectar les decisions de cadascu, i la de´n Xevi va ser aquesta i cal respectar-la. Tot i que si s´ho repenses estaria encantat de tenir-lo entre nosaltres.
Sobre el tema dels 45 punts, no vuyll ser pesat ni anar amb peus de plom, pèro es la realitat, jo tambe penso que podem aconseguir-los, pero s´ha d´anar partit a partit, i de moment la nostra fita es aquesta, i cap d´altre.
Sobre lo de 1ª regional, jo el que se es que l´equip te moltissima qualitat es cert, pero tambe se que no es un objectiu aquest any.
Espero que continueu parlant de nosaltres al bar cada dilluns, i si pot ser que sigui be... Gracies.