diumenge, 12 d’octubre del 2008

VOLTREGA 4 - Calldetenes 2

Penso que de mica en mica anem agafant el pols a la nova categoria, i ens anem convençent de que, jugant al nostre nivell, no hem d´envejar res a ningu. Amb el Calldetenes varem començar serios i dominants, fins aconseguir el primer gol, no varem abaixar la guardia fins fer el segon, pero de cop per aquelles inexplicables coses que te el futbol, ens veiem amb un 2-0 i traiem el peu de l´accelerador. Error!! No podem parar mai, hem de jugar sempre al 100%, i amb el peu al gas de manera constant, a la que varem treure el peu del gas, ens varen empatar, de fortuna el primer gol? si, pero tambe hi compte.
Es llavors quan s´ha de veure de quina pasta esta fet un equip, perque un empat a 2 despres de dominar 2-0 sempre et toca. Pero aquest equip te anima, te poder de reaccio, te gana i te futbol, i varem començar a jugar a futbol, amb el conenciment de que el gol no trigaria arribar. I aixi va ser com en una jugada de corner varem fer el 3-2, i despres el 4-2 i varem tenir ocasions de fer-ne algun mes, aixo es un equip!! aixi es reacciona, aqui es veu de que estem fets i varem aconseguir tirar endavant un partit a base d´il.lusio, gols i bon joc.
Coses destacades? varies. La primera i en faig mencio especial, els tres gols de´n Marc Laarbys. Marc ets un puto crack, estas agafant la forma i quan l´agafis a veure qui te collons de parar-te. El partit d´ahir de´n Marc... de chapeau!
En segon lloc, el retorn de l´Albert Valldaura, vaig dir l´altre dia que la reconversio de la gent vindria de la ma del seu futbol, ahir va ser la primera mostra. Collonut Albert.
I en tercer lloc, un factor decisiu. La gent. quin goig feia el camp ahir. Quin plaer i quin "gustazo" tenir una aficio com aquesta al nostre costat, qui no hagui vingut encara a jugar a Sant Hipolit, que es prepari per viure una tarde de futbol del bo, de respirar l´ambient de futbol que es respira en els grans estadis, que es prepari per veure una aficio cantant i animant durant tot el partit, aixo amics meus no es paga amb diners, nomes ho podem pagar tornant tant com poguem amb bon joc i gols, un carinyo que ens donen cada setmana, tant a casa com a fora. Gracies de tot cor.
I sobre l´equip? que estem creixent cada dia una mica mes, nomes demano ambicio i ganes per no parar de creixer, i continuar les ganes de treballar de tots perque nomes aixi el Voltrega aconseguira les seves fites. No parem, perque el cami encara es llunya i costos.
Ah, si, el Calldetenes em va semblar un bon equip, molt batallador que li manca una mica de sort de cara a porta, pero que estic segur sortira de la zona en que es troba i pujara a zones mes tranquiles, zones que es on esperem estar nosaltres durant tota la temporada.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ola enric codina soc el cordinador de L'OAR vic del futbol base.
Saps si en Nestor panadero el germa de livan panadero juga am el RCE ESPANYOL del cadet¿??

esquè muan dit i kom livan es un jugador del teu ekip tu demano..
espero k komentis

sisplau

Anònim ha dit...

ole!.....ole!....ole!.....es nota que tu si que vius el futbol, tu si que saps expresar el que sents.....nomes dir que has aconseguit posarme la pell de gallina.....endevant que amb la forsa i actitud que tens segur que ajudaran i molt a que l´ equip i l´ aficio estiguin per primera vegada a l´ historia a PRIMERA REGIONAL !!!! Sobretot no deixis de transmetre el que sents....VOLTREGA 100% !!!!

Anònim ha dit...

I contra el CE Roda de Ter què ?, seguirem la ratxa?
A veure si guanyem a fora

Amunt Voltregà

Anònim ha dit...

Em sembla que en Nestor Panadero juga amb el Roda