dijous, 11 de desembre del 2008

PARTIT MOLT COMPLICAT... CAMPDEVANOL

Aquesta setmana ens visita al parroquial l´equip maxim golejador del campionat, i segon classificat, el Campdevanol. Conta amb dos davanters molt perillosos, que encapsalen la llista de golejadors del campionat amb 12 i 11 gols, si ademes afegim la presencia a la banqueta d´un gran entrenador con el Sr. Menci Colomer, i un mitj camp treballador i amb qualitat i una bona defensa, tindrem el resultat que us dic, un complicat equip que vindra a endur-se els tres punts. S´haura de lluitar molt i suar tinta per tirar el parti endavant, pero si d´una cosa no dubto es de l´esforç que hi haura per part de tots els nostres jugadors, aixi com del suport que rebrem de la nostra aficio, que una setmana mes demano que ens donin un cop de ma per tirar tant complicat partit endavant. Esperem que disfruteu del partit, ja que ambdos equips els agrada jugar a futbol i tenir la pilota, no dubto que sera un partit dificil pero que amb el vostre ajut hem de tirar endavant.
Vinga, fins dissabte!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones!!
Sóc un aficionat de Campdevànol i m'agradaria abans de tot , felicitar.vos pel bon inici de temporada que porteu. Teniu un molt bon equip.
Espero akest dissabte poder veure un gran partit entre dos equips que els agrda molt tenir la pilota ,en definitiva jugar a futbol. Estic segur de veure un bon partit. També i per acabr , crec que a la grada és veurà també una gran festa , ja que per mi són les dues millors aficions (Voltregà i Campdevànol) les millors del grup 5 .
Sort i que guanyi el millor!!!

Anònim ha dit...

gran partit, entre grans equips!! respecte lu de gran entrenador, ho e pogut viure d'aprop i el Sr.Menci per la meva opinio deixa una mika que desitjar..po ja et dic que es des del meu punt de vista ja que el vaig tenir un temps com a mister..apa sort pel dissabtE!