dilluns, 22 de desembre del 2008

Vic 1 - VOLTREGA 0

Perdoneu pel retras pero aquestes dates nadalenques fan que tots anem mes apretats d´horaris i el meu es per llogar-hi cadira.
Que podem dir del partit de dissabte? Segons el meu punt de vista que va ser un bon partit, i que nosaltres no varem saber aprofitar les clares ocasions que varem tenir, i que el Vic va aprofitar un errada nostre per fer el 1-0, i defensar-se amb molt ordre i amb la sort de tenir un porteras, que va desmantelar tots els nostres intents de marcar. Aixi de simple ho veig jo, crec que si haguesim marcat el penal, guanyem 0-3, pero si desaprofitem una ocasio tant clara...
Tot i aixi, errades al marge, sempre he dit que els partits es guanyen i es perden entre tots i tots varem perdre el partit de dissabte, no vull carregar culpes a ningu perque tots tenim el nostre grau de culpabilitat, nomes espero que tots reflexionem i assumim el que hem fet malament, per de cara al proper partit del dia 10 contra el Santa Eugenia, no tornem a caure en les mateixes errades, corregim errors i sumem 3 punts que ens portin altra vegada una mica mes a prop del lider.
Gracies aficio un cop mes per fer-nos costat al camp del Vic, que va registrar una entrada, que penso jo sera la millor de tota la temporada, no ja nomes pel que fa a l´equip`"B", sino tambe al primer equip inclos. Gracies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La veritat,iamb tota la modestia d'un aficionat que feia molt temps que no anava a veura el voltrega de futbol(tot i ser exjugador i voltreganes de cap a peus),no ser com i pot haveri algu que critiqui,que sense l'antolin no som res.Per favor fins aqui em arribat,sense el Serafi,sense l'Enric,els Padros(pare i fill),la junta,el delegat,el massatgista,Els jugadors i tota l'aficio sensera etc....Sense aquest

si que no seriem res.ANIMS I ENDEVANT ''SOU COLLONUTS''.