dimarts, 23 de desembre del 2008

QUE TINGUEU TOTS UN BON NADAL!!!

Desde aquest modest blog, vull desitjar a tots els lectors de part meva i de part de tota la gent que forma el C.F.Voltrega, unes felices festes i un proper any 2009 ple d´exits tant individuals com col.lectius. A lluitar pels nostres somnis!!!!
Bones festes!!

5 comentaris:

totis ha dit...

ola!!! som un grup de noies del poble de 16 anys que abans sempre veniem a veure el futbol a sant hipòlit, i ara ja no juga en miquel molas, vosaltres el coneixeu per en mafi.Ens agradaria saber si algun dia el podrem tornar veure un partit aquesta temporada encara que sigui un partit amistos, ens agradar molt veure'l corre jeje habera si algu del voltregà ens pot llegir el missatge i el podem tornar a veure d'aqui poc que el trobem molt guapo jjeje 6 anonimes

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom.
Endevant Sant Hipòlit.
Una abraçada Enric des de Roda

Anònim ha dit...

Hola TOTIS.

Primer de tot dir-te que ja ens semblava que trobavem a faltar sis noies als nostres partits desde que no juga en Mafi... jejejje, de tota manera podeu venir igual ja que en Mafi sempre be als partits sigui a casa o a fora, aixi dons que al proper partit no hi falteu que us hi esperem.
Contestant la vostra pregunta us dire que en Mafi te el problema ara que no pot entrenar ja que treballa de nits, i aquest es l´unic motiu pel que no el veieu jugant, de tota manera, espero i aixi ho hem parlat amb ell que abans d´acabar la temporada pugui jugar algun partit, ja que es un mes de l´equip, i jo personalment conto molt amb ell, a veure si pot sol.lucionar els seus problemes horaris i tornar a integra-se al grup, perque a mes de ser guapo, es un tio genial que trobem molt a faltar.
Aixi dons aneu venint al camp perque us aseguro que el veureu jugar unaltre vegada molt aviat, i llavors nomes faltaria que no tiongues el seu grup de fans... pobre Mafi!!!

Anònim ha dit...

hola soc en Miquel Molas. estic molt afelagat pel missatge que m'han fet. jo no ser qui sou, però m'agraderia saber-ho. si em voleu dir algo us deixo el meu numero de mobil: 618343806.

Anònim ha dit...

missatge per les 6 noies: akest dimarts di 30 en miquel moles entrena amb el voltrega. ell us i espera veureu-si