dissabte, 29 de gener del 2011

OLIMPIC LA GARRIGA 1 - VOLTREGA 0

Vull començar aquest post del partit d´avui amb una paraula que refelxa el que sento despres d´haver viscut el partit contra l´Olimpic. ORGULL. Estic orgullos de tots els jugadors que avui han defensat la samarreta del Voltrega, estic orgullos de la gent que ha vingut fins a La Garriga per donar-nos suport, i que no han parat d´animar-nos, estic orgullos de la gent que al arribar a Sant Hipolit ens deia que endavant, que ja sabien que havia estat, malgrat el resultat unica nota negativa del dia d´avui, un bon partit i que s´havia jugat be i estic orgullos de la imatge que ha donat avui el Voltrega al camp del lider. Ens han marcat al minut 86, despres de jugar un partit inmens on nomes hem estat superats pel rival els primers 15 minuts, la resta hem controlat el partit i hem fet el que haviem de fer, hem tingut actitut, ganes, respecte per l´oponent i fe en endur-nos quelcom positiu del camp del lider. Al final no ha pogut ser. I no ha pogut ser per multiples causes que rumiarem i pensarem dimarts tots junts, pero no es pot culpar a cap jugador del Voltrega de res, al contrari penso que malgrat la derrota es un dia per anar amb la cara ben alta, felicitats pel partit d´avui i si d´aqui a final de lliga jugem amb aquesta intensitat, ganes i conviccio, pocs partits perderem, n´estic segur.
Ja us vaig dir la setmana pasada que aquest era el cami, continuem aixi i disfrutarem, i aconseguirem portar al Voltrega a fer una bona temporada, el cami esta traçat, nomes falta seguir-lo, i que un petit entrebanc no ens desviï ni un milimetre de la nostra aposta. Endavant senyors que queda molt. Enhorabona i a continuar aixi.
Pel que fa al nostre rival del dia d´avui, nomes corroborar el que vinc dient desde principi de temporada, son un equipas i aixo encara fa mes meritori el nostre partit. Felicitats a La Garriga pel triomf, al seu entrenador sr. Toni martinez i a tots els seus jugadors i dir-los que esperem que en una propera ocasio, aconseguir el que no hem pogut fer en els dos anys que portem enfrontant-nos a ells, a veure si a la propera podem guanyar-los... felicitats i molta sort en la lliga.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

So if you ѕeriouѕly wаnt a great аb
bеlt, heгe aгe somе solutіonѕ which уοu can takе into acсοunt.


Mу homepagе :: flex belt review

Anònim ha dit...

Theѕe modern fіtnеss deνiсes
are worn аbout thе waiѕt, poѕіtіoneԁ ideal about
thе abѕ and then working with what іs identifieԁ as elесtronіc muѕсle stimulation.


Ϻy blog :: http://www.capitole-concours.fr/

Anònim ha dit...

Increasingly people today are adopting this technique which they're discovering quite simple to practice.

Here is my website - Prnewswire.Com

Anònim ha dit...

Increasingly folks are adopting this strategy which they're getting really uncomplicated to practice.

Here is my weblog: http://customer-experience.ru/groups/Finest-ab-machine-industry

Anònim ha dit...

Make positive your ab belts have a distinct toning system.


My webpage ... Http://yasinclub.Com/

Anònim ha dit...

Applying nail polish for females are a well-liked wart and skin tag removing method.
Rely on me, I understand precisely how you are sensation.



Look into my weblog ... dermatend does it really work