diumenge, 10 d’abril del 2011

CAMPDEVANOL 4 - VOLTREGA 0

Ens hem ficat en un "lio" i entre tots n´hem de sortir. Demano perdo per el retard en escriure el post, de tota manera nomes vull dir que el partit amb el Campdevanol es ja aigua pasada, que felicito al Campdevanol perque varen ser els justos guanyadors, ens varen supèrar en tots els aspectes del joc i que tot i que nosaltres varem tenir dues clares ocasions per marcar en el segon temps, no haguesim fet mes que maquillar un resultat que va ser repeteixo just.
Cal que nosaltres mirem endavant i ens centrem en el proper partit contra el Centelles. Es un partit a vida o mort i on demanem la col.laboracio de tots, els jugadors, entrenadors i junta estem a mort amb l´equip, ara en els moments dificils es hora de demostrar que s´es del Voltrega, i es l´hora d´estar al costat de l´equip. Si estem tots junts ens en sortirem, deixem les critiques i retrets per a mes endavant, temps hi haura, ara tots junts en la mateixa direccio per sortir d´un "lio" que repeteixo nosaltres ens hi hem ficat i nosaltres ens n´hem de sortir. Com diu un poema de W.E Henley en la pel.licula INVICTUS: "som els amos del nostre desti, som els capitans de la nostra anima" SOM-HI!!!!!!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El problema d'aquest equip es el mitg del camp,la defensa respon molt be,pero al mitg?,a i a davant el pobre Bena,esta ben sol!!.

enric ha dit...

puc estar d,acord amb tu en part. Sempre he pensat que el motor d,un equip es el mitj camp, i del seu funcionament o no en depen en gran mesura que un equip carburi o no. Per desgracia per nosaltres hem tingut problemes en aquesta linia en forma de lesions i alguna baixa forma evident, cal assumir-ho. De tota manera pero intentarem recuperar aquest motor d cara al tram final d lliga, ja que per sort nostre tenim peçes d suficient qualitat perque aixo funcioni.

Anònim ha dit...

El problema el mig del camp??? a Candevanol cada desplassament en llarg us guanyaven l'esquena de la linea defensiva amb una facilitat pasmosa, el mig del camp els cops que us e vist es el mateix de cada any, pude no circuleu la pilota com altres anys,pro aqui no es el problema, penso que us falta intensitat, sort i anims costa sortir quant caus en un forat pro teniu equip per fer-ho

Fèlix ha dit...

Quan es perd no ens hem de fixar en el que hem perdut, sinó en el que ens queda per guanyar...

Anònim ha dit...

vamos equipo por amavisca lo que sea, a ganar al centelles que es lo que toca ni defensa ni media ni delantera. un equipazo VAMOS!!!

Anònim ha dit...

Lo que teniu que fer en aquests moments no es mirar que falla,sino procurar que no falli .Davant-mig i darrera.Tots sou un .

Anònim ha dit...

nois, dpeneu d vosaltres per sortir d,on sou. Ho teniu tot per fer-ho, i segur ke ho fareu. La gent sta al vostre costat. Confiem amb vosaltres, anims i TOTS JUNTS!!!!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord,em d'estar tots junts,i ser una pinya.FORÇA VOLTREGA!!!!!.

Anònim ha dit...

A lluitar per la salvació que teniu tot un poble al darrera! Va Voltregà!!!