diumenge, 17 de juliol del 2011

NOVETATS

Continuo explicant-vos el tema de la temporada vinent, i ho faig avui amb el capitol de les noves incorporacions. Volia deixar aquest capitol per al final, ja que intuia que seria on presentaria mes novetats, pero esdeveniments de darrera hora en la junta directiva, han provocat que agafi certa volada l´apartat junta, i deixi el tema directiu per al final un cop tot estigui sol.lucionat.
Paso dons a comentar les noves incorporacions de cara la propera temporada.
MARC PARDO: (Tona). Amb el pasi segona linia de l´Albert Guix, era imprescindible fitxar un porter, i hem apostat per un jugador que viu a Sant Hipolit, i te amplia experiencia en la categoria, prove del Tona, i es un porter amb bona planta, molt bon porter, segur sota pals i com dic amb experiencia a la categoria.
IVAN ORTIZ: (sense equip). De sobres conegut a la comarca, un dels jugadors amb mes qualitat que he vist mai anivell comarcal, experimentat en categories mes altes (Taradell, Vic...) ens ha d´aportar experiencia, qualitat, sortida de pilota i seguretat defensiva. Si ell vol sera un puntal.
DAVID ESCOLA: (Sant Julia). Un dia un entrenador de la categoria, em va comentar que el millor jugador de segona regional era de Sant Hipolit i no jugava al Voltrega. Ara ja si. En David es una persona que ens aportara equilibri al mitj camp i gol al davant, mitja punta amb molta aribada i gol que sorpendra als que no el coneixen. (si es que hi ha algu...)
ERIC BALSAS: (Seva). Amb la marxa de´n David Pujol i la retirada de´n Viza la linia defensiva ens havia quedat una mica coixa, l´Eric es un jugador que fa molt de temps que el conec i sempre m´ha semblat un molt bon defensa, amb sortida de pilota, serios i contundent quan ha de ser-ho. No fa res excepcionalment be, pero no fa res malament, un molt bon reforç.
MIKI RIERA: (juvenil OAR).Una de les apostes per aquesta temporada, central provinent del juvenil de l´OAR, on s´ha proclamat campio de preferent, molta planta i dominador del joc aeri, ademes de procedir de l´escola de l´OAR, cosa que es ja garantia de que es un bon jugador amb la pilota als peus. Estem segurs de que sera important i tindra molt protagonisme aquest any.
ALEX CHICA: (Vic Riuprimer). Unaltre de les apostes pel jovent del poble que fem aquest any. Ningu que l´hagui vist jugar pot dubtar de que es un jugador desequilibrant, explosiu i amb una tecnica espectacular, ha de polir el seu temperament i amb la qualitat que te, ha de ser unaltre Gini... una agradable sorpresa.
GERARD SANTACREU: (sense equip). L´hem redescobert al torneig de futbol 7, fara la pretemporada amb nosaltres i despres decidirem. De juvenil era la perla de la "cantera" del Manlleu i despres es va apagar, ara si vol, pot tornar a ser el gran jugador que era, tot depen d´ell. De qualitat, n´hi sobra per ser un gran, bon xut, intel.ligent, si agafa la forma fisica que es el que li manca... Al loro!!!

Aquestes son les incorporacions per aquest any, com veieu hem reforçat les posicions que anavem mes fluixos, mantenint la base de la temporada pasada. Hem apostat per la qualitat sobretot, amb gent que toqui i que li agradi jugar a futbol, barrejat jovent amb veterania, intentarem que l´equilibri sigui present en l´equip i que la força i clase de la gent que ha vingut i la que ja tenim en el nostre planter, facin que poguem disfrutar del futbol aquesta temporada. Creieu-me que si no es aixi no sera per falta de qualitat, penso que hem incorporat gent molt bona, amb il.lusio i que facin equip, cosa important pel nostre grup, on ha de primar la unio, i el companyerisme per sobre de tot, despres si aconseguim aquesta unio, amb la qualitat que tenim le resta ha de venir sol.

Tambe us deixo el "planning" d´amistosos i inici d´entrenamets.
La pretemporada com es habitual començara un mes abans de l´inici de la lliga, es a dir el dia 9 d´agost en sesions de 3 dies per setmana durant el primer mes i mitj, pasant a 2 mes divendres quan es jugui el diumenge la resta de l´any.
Els partits de pretemporada son els seguents.
DIA 20 AGOST:.... Partit per concretar.
DIA 27 AGOST:..... Roda "B" - VOLTREGA
DIA 28 AGOST:..... VOLTREGA - Taradell
DIA 31 AGOST:..... VOLTREGA - Rodenc
DIA 4 SETEMBRE:....VOLTREGA - Artes (Festa Major)
DIA 6 SETEMBRE:....VOLTREGA - Ripoll "B"
DIA 10/11 SETEMBRE:....1er. partit de lliga (VOLTREGA-Roda)
DIA 15 SETEMBRE:......La Gleva - VOLTREGA
DIA 17/18 SETEMBRE:.....2on partit de lliga (Campdevanol-VOLTREGA)

Res mes em queda comentar les novetats a la directiva pero aixo, repeteixo ho deixo per a mes endavant.
Com que fa molts dies que no us he deixat cap frase de la setmana us en deixo una perque anem escalfant que es de Winston Churchill i diu aixi: "PER COMENÇAR UN GRAN PROJECTE, FA FALTA VALENTIA. PER ACABAR UN GRAN PROJECTE, FA FALTA PERSEVERANCIA"
Com diu el mestre Guardiola... Persistirem!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

El presi Serafi Lira,continua??.