diumenge, 16 d’octubre del 2011

SANTA EUGENIA 1 - VOLTREGA 1

Diuen que les estadistiques estan per trencar-se, i ahir al camp del Santa Eugenia teniem l´oportunitat de trencar-ne una. Mai ha estat un camp propici per a nosaltres, sempre hi haviem perdut, a vegades de forma justa i altres de manera injusta, pero sempre es un camp dificil, que tenim entrevessat.
Ahir pero, crec que no menteixo i els que varen veure l partit em guardarn de fer-ho, si dic que varem mereixer mes que un empat.
LLevat els primers 10 minuits de joc on ells varen estar meillor que nosaltres i varen sortir mes enxufats, la resta del partit va tenir un clar dominador, el Voltrega. varem jugar millor, varem correr mes que ells i varem tenir mes ocasions de gol que ells, be es cert que varem poder perdre en un ultim ma a ma amb el porter que varen llençar a fora, pero penso que si l´empat ja es injust, una derrota ho hagues estat mes encara, fins i tot quedant-nos amb 10 varem estar millor i varem gaudir d´ocasions per haver guanyat.
El Voltrega aquesta any te una gran sort, tenim 20 jugadors que poden ser titulars qualsevol d´ells en qualsevol partit. D´acord que la nostra columna vertebral es una i hi ha gent que costa mes de substituir que d´altre, pero la gran competencia que hi ha a la plantila i el grau de compromis que tenim tots fa que no es notin les absencies o almenys es notin molt poc, cosa que permet a nosaltres rotar l´equip en funcio del rival en cada moment. Ahir varem tenir ocasions, varem jugar, ens varem entregar al maxim i la recompensa si be va ser poca pels merits que varem fer, es va veure en el marcador, i sobretot i el mes important en el terreny de joc.
Ens venen ara partits complicats i decisius per la classificacio, partits on hem de fer un cop de puny sobre la taula i demostrar que volem i sobretot, que HI CREIEM, si ens ho creiem i continuem jugant aixi serem un rival molt dificil de batre en qualsevol camp, es tracta de no baixar la guardia, d´estar concentrats en cada moment del partit i entregar-nos al 100% en cada moment.
Si ens ho creiem hi serem, falta continuar aixi, dissabte una nova mostra de fe en aquest equip i en nosaltres mateixos. Cada cop hi ha mes gent que s´ho creu, apuntat´hi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El Panadero esta lesionat?,el Lira ja es fora del Voltrega?.PIT i COLLONS i ENDEVANT!!!!!.

enric ha dit...

Bones company.
Contestar-te breument les dues preguntes que em fas.
1a. En Pana no esta pas lesionat, el que pasa que a Santa Eugenia tenia un partit de sancio amb motiu de la seva expulsio el dia del Centelles, per aixo no hi era, al igual que aquesta setmana no podem comptar amb en Chicho per el mateix motiu, el de l´expulsio el dia del Santa Eugenia.
2a. El tema Serafi, el dilluns fare un post i explicare el tema junta com ha quedat, ja que ara ja si es definitiu i ja esta tot estabilitzat. Nomes avanar-te el que es "vox-populi" en Serafi ha deixat de ser president del C.F.Voltrega i ara es un soci mes del nostre club.
Repeteixo que dilluns us explico com ha quedat la cosa.
Merci, fins dilluns i a Guanyar a TONA!!!!!

Enric.