diumenge, 5 de febrer del 2012

VOLTREGA 2 - CAMPDEVANOL 4

Hi ha persones que no els haurien de permetre ser jutges en cap faceta de la vida. Un arbitre esta per impartir justicia i ahir el que emnys va ser el senyor arbitre va ser just. Dolent per ambdues bandes, es cert per dolent.
En quan al partit en si, dir que queden 8 minuts per acabar, i que estic super orgullos i content del joc i del partit que varem fer, varem ser fidels a nosaltres mateixos davant un gran equip que va tenir mes punteria que nosaltres. Queda encara molt partit i si continuem fidels al a nostre ideia de futbol, encara no hem dit la nostra ultima paraula...
Felicitats a tots!!!

Com si fos un partit de futbol mes, faig un anexe a la cronica per dir que els 8 minuts que restaven per jugar del partit, no es jugaran. La FCF, ha decidit donar per acabat el partit amb el resultat de 2-4. No entrare a valorar aquesta decisio, solament felicitar al Campdevanol per la victoria, aixi com felicitar unaltre vegada als jugadors del Voltrega pel gran partit que varen fer. A seguir aixi nanos!!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Enric,
Primer felicitar-vos pel partit i per l'equip que heu format aquest any. Sincerament crec que vàreu fer millor joc que el Campdevànol.
Dius que queden 8 minuts per jugar. Ets conscient que el responsable del marcador va parar el temps que anava 3 minuts endarrera?. No sé què diu l'acte però crec que s'ha de tenir en compte.. i com a comentari crec que en el futbol no tot val...
Amb respecte, et dóno l'enhorabona de la feina en el bloc i en l'equip i molta sort en el futur.
Firma: Seguidor del Kande (sense cap implicació en l'equip)

Jaume ha dit...

Avans de acusar de que algú pares el temps del marcador hauríes se saber que diu l'acte.Aficionat del Campdevànol,que es molt fàcil llençar acusacions.I per cert l'acte del partit falten 8 minuts i la causa de que es poses el marcador 3 minuts tard que tens raó,pero es van avançar el 3 minuts,deman-l'hi al arbrite quan es portava de partit.Així que de trampes res de res.

enric ha dit...

Bones Amic.
Vull aclarir aquest tema del marcador i del temps perque ja ho he llegit tambe en altres llocs, i crec que els comentaris no s´ajusten a la realitat. us explico.
Al comenbçar el segon temps, el delegat que es el que s´encarrega del tema marcador estava dins la caseta solucionant un problema amb un jugador nostre, quan va sortir va anar a buscar aigua no se si per donar al Campdevanol o a nosaltres, pero en definitiva va tenir que sol.lucionar un parell de temes i va venir a la banqueta, amb el partit ja començat. Al adonar-nos que no havia engegat el marcador, el varem engegar a l´acte, i aprofitant que varem marcar el 1-2 al minut 47(ho diu fins i tot l´acta arbitral), el delegat li va demanar a l´arbitre quan de temps portavem perque haviem tingut un retras amb el marcador. L´arbitre ens va contestar que 3 minuts, i varem posar-lo al minut 48. A partir d´aqui ja ningu va tocar mes el temps i va transcorer tot amb normalitat. Aquest es el "cas del marcador", no hi ha res mes.
Ademespenso que es una tonteria que toquesim el temps, ja que qui controla el temps es l´arbitre, i en cap cas el temps que posa al marcador es el que guia el temps de joc real, ja que qui mana, posi el que posi el marcador es el temps de l´arbitre, tant sencill com aixo.
Dir-te nomes que a l´acta arbitral posa que el partit es va suspendre al minut 82, per lo tant queden 8 minuts mes l´afegit per disputar, no m´ho invento ni em refio del marcador, simplement constato el que diu l´arbitre en la seva acta.
Gracies per felicitar-nos i felicitar-te a tu tambe, i a l´equip, tal i com vaig fer amb el vostre entrenador perque esteu fent una temporada fantastica, amb un equip fantastic. Enhorabona de tot cor.

enric

Anònim ha dit...

(el del 1er comentari)
Gràcies Enric, ara ja tinc tota la informació.. i em sembla correcte,

Gràcies i sort

Anònim ha dit...

Aqui tothom parla dels 8 minuts que tenen que ser 5 etc...Serà que no es veuen capaços de aguantar un més que favorable i més que injust 2 a 4 que tenen???despres de lo que els hi va caure durant tota la segona part,i bona part de la primera???
A per totes Voltregà!!!