diumenge, 26 de febrer del 2012

VOLTREGA 3 - CALDES DE M. 2

Hi ha partits que serveixen per apendre, n´hi ha que serveixen per entristir-se, n´hi ha que serveixen per perdre quelcom, i n´hi ha que serveixen per creixer i fer-se mes forts.
Penso que el partit d´avui ha estat d´aquest ultim grup. Es un partit que ens ha de fer creixer, ens ha de fer mes forts, que ens ha de fer veure i compendre que el que ens queda d´aqui al final de lliga, sera molt dur i dificil, que costara horrors, i que haurem de lluitar cada pilota en cada minut dels 90 que te un partit, pero que si lluitem com hem fet avui, si hi posem el cor quan les coses no surten com voldriem, si hi posem l´anima en cada pilota, en cada lluita, si ens sacrifiquem pel company que no hi arriva i hi arrivem nosaltres i sobretot si ens creiem que podem... podrem!
Avui davant un molt bon rival, un equip que s´ha refet despres d´un inici irregular i que portava una ratxa de 4 partits seguits guanyant, hem donat el callo i hem aconseguit aixecar un partit que per dos cops se´ns ha ficat en contra, i potser no ho hem fet amb un joc preciosista, jo penso que altres dies hem jugat millor, pero hi hem ficat una fe i un convenciment de que voliem guanyar tremendos. Hem aixecat un resultat advers dos cops, hem marcat al minut 85 l´empat i al 90 el 3-2, i tots els que han jugat i tota la gent que era a fora, hem fet una pinya per aixecar-ho que ens ha omplert de satisfacio i joia quan l´arbitre ha pitat el final del partit. Aixo es un equip senyors, una colla de persones, d´amics que tenen un objectiu comu, que tant fa qui jugui, que tots responen i tots estan orgullosos de ser-hi. Continuem aixi que queda molt encara i ens queda molt a dir. Felicitats equip!!!
Voldria fer un petit incis en un parell de punts i donar les gracies a tres persones sobretot, repeteixo que tot-hom su mereix pero sobretot vull donar les gracies a en Joanet per la seva noblesa, s´ha fet mal i tot i que ha aguantat la primera part, en el descans en un gest que l´honora ha dit que el millor era fer el canvi i ha posat les seves ganes de jugar al be del conjunt. Gracies per la teva generositat Joan.
El segon es en Poi, que al marcar l´empat, ha rebut un cop de genoll al cap i l´hi han hagut de posat 10 punts de sutura en un trau que s´ha fet al cap realment esfreidor, ha estat valent i ell ha iniciat el cami cap a la victoria empatat el partit. Ets gran Poi!!
I el tercer a l´Ivan Ortiz, ha estat una setmana dificil per ell i nomes et vull dir que gracies per ajudar-nos, gracies per jugar avui Ivan, ets el mes gran!!!
Felicitar a tots perque tots ho mereixeu, penseu pero que ens en queden 13 i cal seguir, la setmana que ve caldra tornara demostrar el que hem demostrat avui... que som un equip!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats Voltrega!! Una pregunta però. Quin objectiu teniu per aquesta temporada? Es vol intentar pujar? El 3er. lloc es l'objectiu? Mitja taula? Penso que podeu fer i arribar alla on us proposeu, sempre que es tingui clar alla on es vol anar. Seguiu aixi i plantejeu-vos objectius grans perque com deien al maig del 68 a Paris: "SIGUEU REALISTES, DEMANEU L'IMPOSIBLE"

Anònim ha dit...

si señor, partit el del dissabte dels que fa afició, amb un public entregat i uns jugadors molt y molt endollats fins l'ultim moment. Voltregà!!!