diumenge, 2 de novembre del 2008

MOIA 2 - VOLTREGA 0

Podem afrontar la derrota d´ahir de dues maneres ben diferentes. La primera es engegar a rodar tot el fet fins ara, tota la bona feina, el bon joc, la bona actitut, tot. Podem pensar que no ha servit de res, que hem caigut en un pou de mal joc i que ja no tornarem aixecar el cap en el que queda de lliga, i que de cara als dificils partits que se´ns apropen, serem unes victimes propiciatories de cara als altres equips.
O be podem reaccionar de forma positiva, pensant que ha estat un accident, que no hem fet el que haviem de fer, que no hem donat el que haviem de donar, que hem apres la lliço, i que com el que no mata engreixa, aixo a nosaltres ens fara mes grans.
Jo em quedo amb la segona versio.
El partit d´ahir va ser molt dolent, sobretot a la primera part on no varem existir, no varem trobar el nostre lloc al camp en cap moment, i el Moia tot i no fer un gran futbol, si ens va dominar de principi a final, ademes de veure´s afortunat per un golas desde fora l´area aprofitant un mal rebuig, en el descompte de la primera.
A la represa us dic la veritat, confiava en la reaccio, i penso que hi va ser-hi. Potser no tot el que hi havia de ser pero hi va ser-hi. Si la nostra primera part hagues estat tant sols com la segona, que repeteixo no va ser excelent pero si va ser molt mes correcte, crec que el marcador no hagues estat el que va ser. Varem tenir la desgracia que en unaltre rebot ells varen fer el 2-0, que deixava practicament finiquitat el partit, i mes quan el senyor col.legiat ens invalidava per fora de joc, dues contres en les que ens quedavem sols davant el porter, per mi cap dels dos era, pero ja se sap... Com a nota negativa destacar la lesio de´n Sergi Antolin, que va rebre un cop de genoll a l´esquena, i que el va obligar a deixar el terreny de joc, tinc l´esperança que millori, i dissabte el poguem tenir entre nosatres altre cop.
Repeteixo que conec l´espèrit d´aquest equip, i que no ens quedarem plorant per haber perdut, ens tornarem a aixecar, i dissabte amb noves forçes i amb mes ganes si cal, afrontarem el partit contra el Pradenc com si ens hi anes la vida, segur que hem apres la lliço.
Com sempre un crit d´anim i d´agraiment a l´aficio que ahir ens va acompanyar a Moia, gracies i ens sap greu no haber-hos pogut oferir res millor, esperem que dissabte vinent us poguem obsequiar com us mereixeu, amb una victoria. Gracies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Enric, et vull felicita per l'inici de temporada que esta fent el teu equip; ja hus segueixo desde la temporada passada ja que considero que el VOLTREGA es un equip interessant per la filosofia que seguiu de fer un diguemne "futbol-espectacle" ja que sempre que podeu mireu de fer un futbol maco de veure, i aqui en aquestes categories es dificil de veure.
Respecta a la temporada passada has fet bastants canvis "a vingut gent nova i n'han marxat uns quants" pero crec que no estas aprofitant l'equip que tens, considero que ara l'equip testa aguantant per les individualitatas d'alguns dels teus jugadors, crec que hauries de mira que l'equip funsiones per les teves dessisions no per les individualitats que pots tenir en l'equip, tot i aixi ser i espero que et vagui tot molt be.
Et dic aixo sense intensio d'ofendre a ningú, hus desitjo el millor ja que em considero un aficionat del VOLTREGA!!!

Anònim ha dit...

Hola aficionat.
Gracies pel teu reconeixement que fas cap a la nostra filosofia de joc. Es cert que el nostre estil/ manera de jugar, i que intento inculcar als jugadors sigui la del respecte a la pilota, la del bon tracte i la de jugar be com a pas previ per guanyar partits. Sempre els dic que si juges be a la llarga guanyaras, jugant malament pots tirar un partit endavant, potser dos, o tres fins i tot pero a la llarga estas condemnat a perdre.
Sobre lo d´aprofitar l´equip. Potser si et donare la rao en els darrers 2 partits que no he aprofitat l´equip, i es una auto-critica que em faig jo mateix i que et prometo que hi posare ma d´inmediat. Pero no n´estic d´acord en els primers 6 partits de lliga que aixo ens pases. El que pasa es que es molt complicat a nivell mental per un jugador jugar amb un jugadoras com en Sergi Antolin al costat, pel que significa ell com a jugador. En els darrers 2 partits poser si ens hem acomodat a dependre una mica d´ell, esperant que faci alguna genialitat i ens sol.lucioni el partit, i aixo com et dic, intentare correguir-ho. Per mi tots son importants i tots formen part d´un engranatge que si li falla una peça se´n resent tot el conjunt, es per aixo que aquesta setmana en farem esment i incidirem sobre aquest aspecte per tal que jugem mes en bloc aportant cadascu la nostra part i no descarregant tota la responsabilitat a en Sergi. Gracies per el consell que t´asseguro tindrem en comte.
Merci per ser aficionat al Voltrega i desitjar que continuis disfrutant de l´equip.

Unknown ha dit...

soy el primo de sergi antolin espero que estes disfrutando del futbol en tu pueblo que es lo importante espero que esteis todos bien ¿y tu niño estara guapisimo mi correo electronico es raulpirulo@gmail.com un beso a todos os quiero