diumenge, 9 de novembre del 2008

VOLTREGA 1 - Pradenc 0

Hi ha partits que si els vas a veure sense cap mena de vincle sentimental, simplement veure futbol per veure futbol, marxes satisfet i content de que t´agradi aquest esport. Avui aquesta tarde, penso que qui s´ha mirat el partit amb ulls objectius, ha disfrutat i molt. Ha estat un gran partit de futbol entre dos grans equips. Primera part de domini altern, on el Pradenc ha tingut alguna opcio, pero on nosaltres tambe les hem tingut, no penso que hi hagui hagut un clar dominador d´aquesta primera part, els dos equips haurien pogut marcar, de tota manera ningu ho ha fet i hem arribat a la mitja part amb el 0-0.
A la segona tot ha canviat, hem dominat, hem jugat, hi hem posat ganes, esperit i un afany de lluita encomiable. Hem tancat materialment al Pradenc dins del seu camp, i nomes la gran actuacio del seu porter ha impedit que el Voltrega inaugures el marcador. El Pradenc ha llençat algun contratac que ha estat a punt de sorperdre´ns, i on l´Albert Guix ha demostrat perque es un porteras, a vegades es mes dificil que t´arribin una vegada i solventar amb garanties aquesta arribada, que no pas que t´estiguin bombardejant tot el partit i fer una aturada darrera l´altre. Albert, collonut!!
I quan ja semblava que tot acabaria amb el 0-0 inicial una jugada del que ha sigut el partit avui, entrega, lluita, ganes i pundonor, per banda dreta començada per en Viza, assitida per en Sergi Antolin, l´ha culminada l´Ivan Panadero, fent un gol que ha desfermat la bogeria col.lectiva al parroquial. Tres punts mes, davant un grandios rival que ens ha fet suar tinta per guanyar, pero que dona encara mes valor a la victoria d´avui. Penso que tota la gent que ha vingut avui al camp ha disfrutat amb el partit i tant de bo ens tornem a enganxar a la dinamica guanyadora que va ser interrompouda pel partit de Moia. De cara als propers partits que ens venen, necessitem que tots estem enxufats, que tots estem units i que tots aportem el que hem d´aportar perque aquest equip funcioni.
A l´aficio, com sempre gracies pèrque vosaltres si aporteu el que heu d´aportar perque aixo rutlli, sense vosaltres avui no haguessim guanyat, aixo ho tinc clarissim, gracies per empenyer fins al final del partit. Companys... Continuem caminant cap a Itaca!!!