dilluns, 17 de novembre del 2008

OAR VIC 1 - VOLTREGA 0

Mal partit el que varem disputar ahir al mati al camp de l´Oar, on varem caure derrotats amb tot mereixement per un equip que potser no va ser millor que nosaltres pero si va tenir les ideies mes clares i mes actitut per fer el que s´havia de fer en cada moment del partit. "Mea culpa" tambe per a mi, per no haver estat capaç de fer arribar als jugadors tal i com habiem de jugar per superar a l´Oar, sobretot quan varen quedar amb 9 jugadors. No em serveix l´excusa del mal arbitratje, ni del gol anulat injustament, varem perdre perque no varem jugar a res. Com em va dir un aficionat a l´acabat el partit, " no es pot guanyar un partit si xutes nomes dos cops a porteria". Desde aqui us convido a reflexionar el perque de la derrota, a reflexionar el perque del baix moment d´algun jugador, (dimarts en parlarem, no m´amago...), a reflexionar el perque del mal joc exhibit ahir, i sobretot a posar-hi ma i sol.lucionar un problema, que sembla ens afecta aquestes darreres jornades.
La linia es molt clara, amb bon joc hi ha victories, amb mal joc hi ha derrotes. Qualitat pèr jugar be , aquest equip en te a pilots, dons tornem al cami del bon joc convencuts que si tornem a aquest cami les victories i l´alegria tornaran al´equip, i si jugant be es perd dons no pasa res i felicitarem al rival, pero si perdem que sigui amb les nostres senyes d´identitat, l´intentar jugar a futbol tant be com sabem.
Felicito a l´Oar per la seva lluita i entrega al llarg de tot el partit, i com no per la seva victoria.
Mencio mes que mai avui per l´aficio. No feu cas de les critiques rebudes a altres llocs, estem ORGULLOSOS de tenir-vos sempre al nostre costat i esperem que sigui aixi per molt de temps. Si per algu ens sap greu haver perdut ahir es per vosaltres. PERDO!!. Pero no dubteu que dissabte si ens feu costat tornarem a intentar donar-vos l´alegria que us mereixeu. I si algu em diu impresentable per apoiar-vos que sapiga que estic molt orgullos de ser-ho, si soc un impresentable... pero del Voltrega!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric, voldria felicitar-vos de q tingueu 1 afició així de nombrosa i q animi com ells, q tantdebo tinguessin tots els clubs d'aquesta categoria en el q fa referència a animar al seu equip. Només voldria fer 1 parell d'apreciacions al teu discurs.
En primer lloc, alguns dels aficionats d'aquesta afició són els primers q quan entren a aquest forum o altres semblants firmen com a anònim.
I en segon lloc, ningú està dient q no puguin anar als camps, no cal q et posis a la defensiva. Que animin tant o més del q fan ara, però el q crec q se'ls recrimina és q insultin els jugadors rivals, els hi preparin càntics i en alguns casos arribin a amenaçar-los com s'ha dit d'aquesta jornada sense anar més lluny. Això no vol dir q siguin tots ni q se'ls estigui criminalitzant. I tenen tot el dret del món a seguir-ho fent si volen, i a tants camps com vulguin. L'únic q crec q se't pot recriminar és q tu no vulguis admetre aquests insults, sense anar més lluny en algunes de les teves cròniques després de minuts de insultar en alguns partits, tu simplement els felicitis sense matissos. Si això ho veus correcte, dons res a dir, endevant i a seguir igual. Les coses si es fan bé s'han de dir, però si fan malament tb!
Puntualitzo q fora d'aquests insults, seria 1 afició exemplar!
Salutacions

Anònim ha dit...

Hola, no vaig poder ser al partit de diumenge per tant no puc opinar del partit, però crec que a vegades no surten les coses perquè hi ha partits així a la temporada i aquests partits també aniràn bé per saber que s'ha d'anar a totes cada partit. Del què segur que no dubto és de l'entrega dels jugadors i entrenadors. No passa res i sobretot no patiu la vostra afició estem amb vosaltres. Ánims !!! Sou els millors

Anònim ha dit...

Sense voler entrar en cap tipus de pol.lemica ni amb tu amic anonim, ni amb ningu.
A veure primer, sobre el tema anonim, es quelcom que feu servir la majoria i que jo nomes critico si es fa servir per insultar, ja que si s´insulta crec que es mes de valents, o d´homes o del que sigui, fer-ho a la cara amb noms i cognoms i amb fonaments del perque de l´insult. Que alguns aficionats del Voltrega ho utilitzen? si, d´acord, igual que tambe ho fas tu, jo nomes ho critico si s´utilitza per insultar, si no es vol signar pel que sigui i no es res ofensiu... cadasacu fa el que vol, cap problema.
Sober lo dels cantics amenaçadors, m´hauras de perdonar pero amb el fervor del partit et juro que no els sento, i no em consta que s´hagui fet cap cantic per cap jugador en concret. Si els cantics que fan, et refereixes als escoltats diumenge pasat contra el Vic, nomes et vull explicar perque no deus ser gaire d´hoquei, que son els cantics que es canten entre aficions en qualsevol partit d´hoquei Vic-Voltrega-Vic, desde fa molts anys, i que pels que hem viscut episodis llastimosos entre aficions, t´asseguro que mentre nomes siguin els tipics cantics rutinaris, que et poden semblar insults tremendos pero son ja cantics tipificats dins el manual del seguidor, de mateixa manera que si el Vic tinguies una aficio nombrosa, sorgida del planter de l´hoquei, faria els mateixos cantics pero en direccio contraria. No els vull justificar, pero repeteixo que mentre tot quedi aqui... Ademes, i m´agradaria que em diguesis qui, no he sentit mai cap cantic personalitzat cap a cap jugador rival tal i com tu dius.
Repeteixo que jo no felicito a ningu per insultar, pero tampoc criminalitzo una practica que crec que estaras d´acord amb mi es habitual en TOTS els camps de futbol del mon, que no hauria de ser aixi estic d´acord amb tu, pero no he sentit a ningu, reclamar un fora de joc dient-li a l´arbitre "capsigrany" em sembla que saps tant be com jo que el mes suau que se li diu a un arbitre es " fill de sa mare", i si una aficio et desplaça 150/200 persones comprenc que sobti per la gent del camp que es veu envait pero tambe se n´aprofita d´ella per altres coses i no trobo just nomes criminalitzar-la, per cuatre insults que repeteixo son a tots els camps en menys mesura, perque hi ha menys gent. Jo el que et criticare sempre i fare tot el posible perque no hi hagui es la violencia fisica, perque no es toqui mai a ningu, i perque no s´amenaci a ningu fisicament, aqui si que em tindras al teu costat, lluitare perque puguis anar a veure un partit siguis de l´equip que sigui i no et diguin com m´han dit a mi en algun camp, "tu a callar que estas a casa nostre", i aixo m´ho han dit, estan a la banqueta de mes d´un camp de la comarca. Aquest dissabte un bon amic meu i del Vic a matar estava veient el partit a la graderia on era tota la gent del Voltrega i ell acostumat com esta d´anar a veure el Barça, t´asseguro que va marxar encantat, per l´ambient per la gent i com no pel resultat... com em va dir ahir, "si hi hagues aquest ambient cada setmana, al mati a veure l´Oar i a la tarde a veure el Barça".
Perdona per la parrafda i ja saps no pateixis mai de la gent que nomes crida, i canta, pateix per la gent que son pocs i a la mes minima t´agafen pel coll.
No se si juges a futbol, pero es molt d´agrair tenir cada setmana tant a casa com a fora 200/300 persones que et segueixen i et recolzen, prefereixo jugar en un ambient hostil, que en un camp buit, i per un jugdor tambe penso es mes estimulant, almenys per mi ho era.
Gracies i perdona pel rollo.

J.Rota ha dit...

Enric, em trec el barret. Tens raó, els insults estan presents a TOTS els camps de futbol (desde futbol 7 a primera divisió). Això si, el que no s'ha de permetre es la violencia fisica, que això es delicte. Pero els insults no son ni penats per la llei i insisteixo, que trobin un putu partit en que no hi hagin insults (no son capaços, segur). L'afició del voltregà es molt cridanera i amb orgull i no passa res a menys que es toqui a algu. Es el que crec jo. Tinc ganes de veure el partit de dissabte a casa que a vic no hi vaig anar

Anònim ha dit...

ahhhhh..enveja que teniu tots de l'afició voltreganesa..la gent de sant hipolit es la mes collonuda de la comarca, desde el hoquei a ara el futbol, si deixan la pell animan al seu poble i senten els seus colors com ningu!! amunt voltregà...