dijous, 6 de novembre del 2008

PARTIT AMB BAIXES... EL PRADENC.

Dissabte jugarem un partit on ja de per si es dificil,degut a la categoria del rival, el Pradenc, ja que es un molt bon equip i on encara sera mes dificil per nosaltres degut a les baixes per diferents motius que patira l´equip. Tindrem fora per una absurda sancio a en Fonsi, que un comentari apuntat a l´acta pel sr. col.legiat del dia del Moia, li ha costat un partit de sancio, en Juanki, tampoc hi sera perque es de viatje, i tindrem els dubtes per diferentes molesties fisiques de l´Albert Valldaura, l´Eloi Pla, en Sergi Antolin, i l´Angel Carmona, que intentarem que estigui be despres de recuperar-se d´un lesio a les costelles. Del que no heu de tenir cap dubte es de que tots els 11 homes que surtin al terreny de joc dissabte, ho deixaran tot per donar-vos una alegria, amb el vostre ajut s´ha d´intentar sumar 3 punts mes, tots plegats segur que ho aconseguim. Dema la llista de convocats. Nomes recordar-vos que aquest setmana i les seguents els partits a casa son a les 4h. en lloc de 2/4 de 5 com venia siguent habitual fins ara. Vinga Fins dissabte!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims Voltregà!!!

J.Rota ha dit...

Hola Enric, sóc un aficionat del voltregà i nomes dir-te que quan dius que tindrem baixes pel dissabte dius que intentarem que estiguin bé alguns jugadors (com en Carmona).Només es un consell, no els forcis. Si estan recuperats a temps, bé, puta mare, pero si tenen alguna molestia, al banquillo perque no rendiran ni al 50% i hi ha risc de lesió.
Apart de que tenen una vida personal apart de jugar a futbol. Si cobressin ja seria diferent perque seria kom un kurro no? Fes el que creguis convenient, només es una recomanació. Continua aixi

Anònim ha dit...

Hola j. Rota.

Primer de tot, gracies per posar nom i cognoms, ja que com saps tot-hom escriu en els diferents forums amb l´"anonim" tipic i sempre es agradable saber a qui et dirigeixes.
No pateixis que no correrem cap risc, si estan be per jugar, jugaran i sino, no ho faran. Per mi tambe es mes important el tema salut que no pas el tema esportiu, pero vaja ja t´asseguro que si hi ha la mes minima molestia serem prudents. El tema de l´Angel que esta ja totalment recuperat, tampoc es una preocupacio, ja que l´Angel ahir ens va comunicar que no hi pot ser al partit a causa d´un "affaire" personal, aixi dons que tindra una setmana mes d´acabar de sol.lucionar els problemes fisics tot i que et repeteixo ja els te superats.
Gracies per seguir-nos i espero veure´t dissabte al camp a donar-nos un cop de ma per intentar guanyar el Pradenc. Fins dissabte dons.