dilluns, 2 de març del 2009

CALLDETENES 1 - VOLTREGA 1

Hi ha dies que no et surt res i no saps ben be el motiu, ja pots anar fent coses i intentant canviar dinamiques que no hi ha res a fer. Curiosament a nosaltres aixo ens pasa molt els diumenges al mati. Sempre que tenim partit als matins la cosa no acaba de funcionar. Aquesta setmana tampoc ha estat una excepcio.
Varem començar el partit molt descentrats, les pilotes ens marxaven dels peus, feiem els controls massa llargs, les pasades imprecises, i ja varem veure de seguida que no seria al nostre dia. La cosa no va canviar en tot el partit i potser hem de reconeixer que si algu hagues merescut guanyar el partit, aquest algu era el Calldetenes. No es que fes gaire res mes que nosaltres, pero si que va gaudir de mes ocasions de gol i mes clares. Podem considerar que el punt extret es un premi, ja que no perdre es sempre positiu, pero hem de reflexionar i pensar que ens pasa i que fem malament perque sempre que tenim davant nostre una jornada decisiva, (aquesta setmana de guanyar ens ficavem tercers a 2 punts del lider...)ens "cagem".
Varem dir desde el principi que el nostre objectiu era el de fer 45 punts que ens donesin la salvacio, pero sap greu que un equip que pot fer molt mes es conformi en nomes aquest objectiu. Penso que els 45 punts ja els farem, si jugem com sabem, aviat, el que hem de pensar que despres a l´hora de redefinir objectius no trobem a faltar els punts perduts amb rivals teoricament asequibles. Senyors encara hi som a temps, es tracta simplement de no fallar mes, ser seriosos i demostrar tot el que podem i sabem fer, dissabte amb el Roda sera dificil pero ha de ser el primer pas cap un nou objectiu...guanyar, guanyar i guanyar!!!
A l´aficio que ens va fer costat entre mitj d´un dia plujos, nomes dir-li com sempre GRACIES!!! Vosaltres si que no falleu mai.