dijous, 26 de març del 2009

DISSABTE VETERANS, DIUMENGE PRADENC.

Cap de setmana atapeit el que se´ns presenta. Dissabte, pel que fa a l´equip de veterans, fa la seva presentacio oficial contra el Sabadell, a les 4h al parroquial, partit on podrem reviure temps pasats i no tant llunyans, quan algun dels nostres veterans encara jugaven, es tornaran a vestir de curt davant un club historic, el Sabadell, que vindra a Sant Hipolit amb homes emblematics dels equips pasats de l´entitat del valles. Esperem tindre una tarde entretinguda de bon futbol, entre jugadors que l´unic objectiu ha de ser el d´oferir una bona tarde a la gent que ens acostem al parroquial.
El diumenge a la tarde arriba lo serios. Anem a un dels camps mes dificils de la categoria, a jugar contra un bon equip que potser no ha tingut la sort que s´esperaba d´ell, a nivell resultats, pero que es un gran equip amb grans jugadors.
Noms com Roger Parareda, Gijarro, Rocky, en Bau, son sinonim de qualitat en un equip on la lluita i el bon joc s´uneixen per formar un equip temible. Haurem de mantenir la linia marcada en els nostres dos darrers partits, i donar el millor de cadascu de nosaltres mateixos per sortir airosos de Prats. estem en un punt clau de la lliga, on sembla que s´ha trencat la pàrt de dalt amb la resta, mantenir-nos en aquestes posicions nomes depen de nosaltres, no sera una tasca facil en cap dels 9 partits que ens queden pero, sempre he dit que som els amos del nostre desti, el dificil ja esta fet, ara ens toca disfrutar, si tenim una bona mentalitat, anem pel partit, i sortim al camp a jugar a futbol, no dubto que a Prats veuran un gran equip, depen de nosaltres, remem tots en la mateixa direccio i els ho posarem dificil als pradencs, que al final de l´encontre, resultat a part estem satisfets de la nostra feina, ells son un gran equip, demostrem que nosaltres... tambe.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Juli Cesar i que diu aixi" RES NO ES TANT DIFICIL, QUE NO HO PUGUI ACONSEGUIR LA FORTALESA"
Aquest vespre la convocatoria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola enric, no tinc el guts de coneixet,pro amb sembla que fariem "migas",en el comentari del avanmatx del partit del pradenc, trobo que lo que expliques ho has calcat,tenin bons jugadors, i bon eqip, pro aquets añy les cosas no ens surten be, en quan als jugadors que as esmentat, en guijarro "gigi"acaba de surtir de una lesio que la tingut quasi 2 mesos sense poder jugar, ahir va ser el seu primer partit, en roger un gran defensa,en rocky "tots els equips en voldrian un com ells", en fi per nosaltres tots els jugadors son importants, t'envio una salutaciò i espero la teva cronica,que com sempre sera del tot interesant.