diumenge, 8 de març del 2009

VOLTREGA 0 - RODA 0

No hem fet un bon partit. Hem de ser clars i asumir quan fem les coses ben fetes i quan les fem malament. Com ja ens va pasar el diumenge pasat a Calldetenes, no hem estat precisos en la pasada i no hem sabut superar la presio que ens feia el mitgcamp del Roda, sobretot en el primer temps.
Tenim un equip que no sap jugar al "pilotasso" per fer mal i ser perillossos hem de jugar la pilota per terra, tocar i conbinar al mitgcamp i saber llençar les puntes amb pasades intel.ligents, pero tot aixo ho hem de fer per terra, per alçada no podem competir gairebe amb ningu, ara be per terra som un equip que quan vol, i te actitut ho fa molt be.
Aixo es el que trobo a faltar aquests dos darrers partits, l´actitut i la combinacio que ens fa ser nosaltres, que ens fa fer futbol, que ens fa agradar i que fa disfrutar a la gent que ens ve a veure. S´ha de recuperar ja!!!
Per aixo us demano maxima implicacio, maxim esforç, maxima entrega i maxim compromis. No hi ha res fet encara, tot esta per acabar i sense cap presio perque no n´hem de tenir cap, us convido a reflexionar i a pensar en el que fem malament per poder posar-hi remei, la sol.lucio es a les nostres mans i culminar una temporada esplendida tambe, no ens quedem a mitges, com diu un proverbi xines: "NO MALEEIXIS LA FOSCOR... ENCEN UNA ESPELMA" Fem nosaltres el mateix, no ens queixem pel que fem malament... posem-hi remei.
Bon equip el Roda, nomes desitjar-li que tingui molta sort, i que continui en la lluita perque queden encara 11 jornades i no hi ha res decidit, si continuen per aquest cami segur que se´n surten, anims i endavant.
A l´aficio nomes gracies, un cop mes heu demostrat que vosaltres no falleu mai. GRACIES.