dijous, 12 de març del 2009

DIFICILISSIM PARTIT... RIUDEPERES

Tot i que algu pot pensar que tenim un desplaçament facil aquest cap de setmana, res mes lluny de la realitat. Tenim un complicat desplaçament a un camp on han punxat ja equips importants, i on qui hi ha guanyat, ha hagut de suar i molt per esgarrapar punts. A tot aixo afegiu-hi la rivalitat amb el Riudeperes arran de disputar-nos la lliga l´any pasat, i que s´han reforçat amb un jugador de gran qualitat com es en Manel Guerrero i el retorn d´un gran jugador com es l´Ivan Palomar, que torna despres de la lesio al genoll, i trobareu un coctel, que no ens fa estar gens tranquils de cara al partit de dissabte.
Maneres de superar el partit? jugant millor que ells a futbol, corrent mes que ells els 90 minuts del partit, ser solidaris amb el company i entregar-nos com si fos una final. Si fem les coses ben fetes tenim opcions, si jugem com els dos darres partits(Calldetenes i Roda) no en tenim gaires. Estic segur que tots hem rebut el missatge i que els propers partits tornarem a donar la nostra millor versio, ara cada punt es important i es tracta de no deixar-ne escapar mes, recuperem el bon joc i les victories tornaran, nosaltres som conscients d´on hem fallat, ara cal posar-ho a la practica, dissabte tenim el primer test.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Ninón de Lenclos, i diu aixi: "LA GOTA D´AIGUA POT FORADAR UNA PEDRA, NO PER LA SEVA FORÇA, SINO PER LA SEVA CONSTANCIA"

1 comentari:

Anònim ha dit...

LA CRIDA D'UN MODEST SOCI DEL CLUB PATI VOLTREGA I UN GRAN AFICIONAT I EXJUGADOR DEL CLUB DE FUTBOL VOLTREGA.DISSABTE A LA TARDA, QUE TOTA LA AFICIO DONI SUPORT A L'EQUIP A RIUDEPERAS,PERO AL VESPRE QUE TOTA L'AFICIO DONI SUPORT A L'EQUIP SE HOCKEY CONTRA EL LLEIDA(QUE ES UN ''OS''),PER POGUER GUANYAR I AIXI PODER MANTENIR OPCIONS DE MANTENIR LA CATEGORIA.JA SER QUE AQUETS ULTIMS ANYS HI HA HAGUT MOLT MERDER AL HOCKEY I MOLTES DISCREPANCIAS ENTRE LA MATEIXA AFICIO,PERO QUE COLLONS,TOTS SOM DEL VOLTREGA TANT DE FUTBOL COM DE HOCKEY I ARA MES QUE MAI EM D'ESTAR UNITS I LLUITAR PELS NOSTRES EQUIPS,ENCARA QUE A VEGADES NO HO DIGEM TOTS PORTEM EL VOLTREGA INJECTAT A LA SANG.ARA MES QUE MAI FUTBOLEROS I HOYCKEROS,A PER TOTES.DISSABTE DOBLE SESSIO,ANIMAR EL FUTBOL A RIUDEPERAS,''BOCATA I CERVESETA'',I A MONTAR L'ENCERRONA AL PABELLO.ENDEVANT SEMPRE MAGIC VOLTREGA!!!!!!!!!!!.QUE ES FOTIN ELS PUTOS VIGATANTS!!!!!!!!!!.