dijous, 5 de març del 2009

DISSABTE COMPLICAT... RODA.

Dissabte ens enfrontem aun rival perillosissim. El Roda tot i el que la seva classificacio indica no es un rival facil, ni asequible, amb els reforços efectuats amb l´arribada del nou entrenador sr. Josep Gallardo, s´ha convertit en un equip temible, molt ben compensat i amb molta solidessa en totes les seves linies. Que estigui en zoppna de descens es ara circuimstancial, ja que penso que ho te tot per sortir del pou on es ara, nomes li cal sumar, i amb aquesta intencio vindran a Sant Hipolit. Haurem de fer les coses molt ben fetes per superar-los, jugar rapid, amb profunditat i amb entrega i coratge perque repetiexo s´han convertit en un rival temible, aixo fa pero, que encara tinguem una mica mes de motivacio per aquest encontre, i que les ganes de guanyar a un gran equip com aquest siguin mes grans.
Us convido dons a ajudar-nos a guanyar, els nostres objectius ja us els vaig dir l´altre dia, guanyar, guanyar i guanyar... despres ja veurem on hem arribat, i per començar que millor que un gran equip com el Roda, amb tota la seva historia i el que ha representat pel futbol comarcal.
Entre tots hem de tirar el partit endavant, aquets vespre la convocatoria i ara la frase de la setmana, es de Concepcion Arenal i diu aixi: "EL SER HUMA QUE S´AIXECA DESPRES D´HABER CAIGUT, ES ENCARA MES GRAN QUE EL QUE NO HA CAIGUT MAI"